.o w n e r.

My photo
Kulai - Kuala Terengganu, Johor - Terengganu, Malaysia
mother of 2 awesome DamienMedina. currently working from home ( Qaseh Gold and babystuff)

Pages

Wednesday, August 19, 2009

.adush!.

emm..hai kwn-kwn..selamat ari rabu..hehe..

ari ni aku nak mengaku something..hoho..cam seyes je kan?erm..tp xde ape pun sebenarnye..juz that aku rase..aku seorg yg agk sengalla..eh eh bkn!pelupe..hehehe..

nk tau?

td pagi mse nk g klas da siap pkai2 bju sume aku pun crik ar beg aku nk g klas..sume tmpat aku carik kat bilik..kat luar..tp xde pun..emm..pelik bin ajaib (bukan name org ) betul..aku pun tanyela roommte comey aku-wawa kot2 kalo die ade nampak..pastu die ckp xde..die pun tlong aku carik gk..emm..tp xjumpe pun..huhu..

pastu oleh sbb da lmbat nak g klas, aku pun amek beg yang lg 1..hmm..oh oh!sem ni aku ade 2beg je..tu pun yang zaman2 diploma dlu..knape nth skrg xde feel nk shoppng beg..hihi..aritu time g k.l pun aku try gk intai2 kat sg.wang kot2 berkenan tp xde pun..emm..(cerewet!!!~).hehe..

okeh smbung cite..

mse dalam klas marcomm aku pun terfikir psl beg tu..(da lame wey beg tu ngn aku..sentimetal value sket2x..haha..)..

emm..pastu baru aku ingat td malam time klas e-comm aku bwk beg tu..bwk msuk dlm lab tp kne than ngn abg technician tu coz die ckp xley bwk beg msuk..yup2x!aku memang da sedia maklum pun..tp knape nth bley terlupe..haish!lupe lg..huhu~

pikir pnye pikir aku pun da tau da katne beg aku..emm...ptt ar blik semlm dari klas ringan semacam je..waaaaaaaa...

BEG AKU TERTINGGAL KAT KLASSSSSSSS!!!kat blok SL..hoho..

oh smbung lg..

ingtkan pas klas marcomm tu aku nak g amek ar..tp camne nth bley lpe lg..ingat2 pun bile da kat umah..huk3x..nth ade ke x lg nth..

kire-kire!brape kali aku lpe??emm..
pasni nak kne makan kismis bnyk2 ar..yup2x..



p/s-emm..nthla labu..xtau kenape ngn aku lately..angau kot..eh eh!ade kene mngena ke??hik3x..petang ni aku ade klas..so myb nk try tgk ade x..kalo xde nak beli len je..eh tp kalo ade pn nk beli len gak..mmg ptt beli pun..bosan da beg sme!!hahaha..

4 comments:

desbliss said...

sgt marabahaya sindrom itut wahai cik kodah, seb baek tade wallet atau phone dlm tu..klu x, alhamdulillah "kata pencuri". tayah dia ssh2 g meragut..wakakaka.

bliss pom sll camtu dulu, sll t'tggl rokok xpom tggl wallet then menonong g makan, pastu tyme nk byr terpaksa soh mamak tggu kijap then naik opis amik wallet. Huhuhu :p

moral of the story : jgn bagi abg technician tahan sblm anda masuk kelas hokek..!! :p

cik k♥dah said...

haha bliss..

tu psl..ish3x..adah pn xtaula knape jd cmtu..hmm..human is not perfect..!sume org ade kelemahan..n myb..tu kot kelemahan adah..hehe..

pssst!cmne nk wat abg tu xprasan n xtahan eh?nk kne gode2 x?wakakaa..haish!hihi..

miSSeRah said...

haha...i knOw that!!ahak...careless siOt...isk3x...jgn lpe y aq nie little sis mu dh la yea...ahak..=p

cik k♥dah said...

ha ha ha hampes pnye adik!!huhuhu..emmm..

kakok creless ke?ish..dasat tu kn??ish3x..




Formspring Icon (50x50) Pictures, Images and Photos" />