.o w n e r.

My photo
Kulai - Kuala Terengganu, Johor - Terengganu, Malaysia
mother of 2 awesome DamienMedina. currently working from home ( Qaseh Gold and babystuff)

Pages

Sunday, November 22, 2009

.taun lg!lg taun!.

hey ho semua..

well well..as u know..(kalo tak tau pun meh aku bgtau)
kat tganu kecoh ngn taun..hehe..

aku tak sure sebenarnye ape taun tuh..emm..
korang kalo nak tau lebey lnjut bce entri bwh oke?

oh oh!
juz dat..kepade mereka-mereka yang tnggal di trengganu..
jge mkn dan mnum kamu..

make sure mnum air yang dimasak je..
n mkn plak..
kalo bley jgan mkn kat luar..
mkn kat umah je..
in other words - msk sendiri lor!=)

pa aku ckp dkt2 umah aku ade 2-3orang gak yg msk ospital..
emm..ank kwn pa aku kne taun sbb mkn ayam greng yg beli kat psar mnggu..huhu..

sooo..
there will be NO pasar mnggu-lah bg aku!
tak bley gi buat sementara waktu..emm..

oh okela..nnt smbng..
dadaaa..

cik kodah

2 comments:

kerangRebus said...

cik kodah..umah banjir x?
ha,bgusla tu..jgn asyik kua ngedate je kay..[jeles2]ehe..dok je umah tu,g msak 4 ur huby k..nnt tpaw utk i sket k..ehe~~

cik k♥dah said...

haha..

syaz..!umh adah slamat lg skrg neh..xbnjir..in fact xpnh lg bnjir..hehehe..alaaaa..mnede ngedate..si dia jauh..uhuk3x..ekekeke..

msk?emm..tugas harian..haha..mehla syaz dtg umh..adah msk speselll pnye!!=)




Formspring Icon (50x50) Pictures, Images and Photos" />