.o w n e r.

My photo
Kulai - Kuala Terengganu, Johor - Terengganu, Malaysia
mother of 2 awesome DamienMedina. currently working from home ( Qaseh Gold and babystuff)

Pages

Tuesday, November 24, 2009

.used to.


hype!

dulu..aku nak pkai spek..hahaha..seyessssss weh!nape nth..rse cm kool je pkai spek..eheh!mksud aku dulu tu ialah mse aku skola rendah..hoho..

siap nangis2x kot kat mak n pa nk pkai spek..hehe..pastu mak bwk jmpe doktor mate n doktor tu ckp mate aku oke..kalo nk pkai pn bley tp power sket jela..haha..pas doktor tu ckp cmtu mak pn tnye nak pkai btul ke?emm..ttbe je aku rse xmo pkai da..hahaha..aku pun tak tau knape..ishhh..

stat dari aritu mmg aku xde sebut da ar psl spek-spek neh..hehe..

tp kan..seyes sgt berterima kaseh kat mak n pa sbb tak ikut sgt aku nak pkai spek dlu..huhu..kalo tak..mst aku bukan aku yg arini..erk!hahahaha..kazen-kazen aku yang pkai spek ckp seksa..tak best!emm..tp aku tak taula..yg pasti..aku still rse mereka yg ber-spek sgt kooll!!ala-ala underground gtu!!hehe..

oh!erah pkai spek..yg pic atas neh aku pkai spek die-lah..hahaha..

oke tu je..sekian trime kaseh..(^_^)


cik kodah

4 comments:

Nor Ernizajura said...

huhhu..bt ape ssh2 nk pakai spek..buang karan jer..seksa..last2 mcm aku..duk pakai lens..6t nk bt laser r.ble ntah mu nk support aku bt laser tue..hehehhe

cik k♥dah said...

amboiii!!aku lak da..mg ar kakok ksyangn wehhh!!hahaha..

emm tu ar..aku tgk mg ar seksa pkai spek dats why aku xmo pkai da lening..hehehe..

kerangRebus said...

ahaha...xbesh la sgt memakai spek..melindungi mate ku yg cntik ni..[prasan jek]ehee..
kite pkai mase nk jln2 n nk slin notes kat kls jek..xleh pkai sllu,rimas2!lens??urm,lgihla mls nk jage2 ni,leceh..ihikk..sygi n hargai je mate you yg original n sihat n cntik tu k..ehee

cik k♥dah said...

oh dear!kamu mmbuat adah prasan!!hahaha..xla..mte kamu lg cntik cun meletup!!hehe..

yup2x smela ngn adik adah..die pn pkai lam klas je..hehe..xpela..nnt kalo rse nk sgt adah wat spek yg xde power tuh..oho..cun kn?=)




Formspring Icon (50x50) Pictures, Images and Photos" />