.o w n e r.

My photo
Kulai - Kuala Terengganu, Johor - Terengganu, Malaysia
mother of 2 awesome DamienMedina. currently working from home ( Qaseh Gold and babystuff)

Pages

Wednesday, October 27, 2010

.aku die vs nora danish farid kamil.


oh!

tajuk nak gempak je..hehe..

aku bru balik dr MINES ngn mr.boyfie..

td ptg aku gi upm nak crk tmpat nk wat hard-bound thesis..oh!

takut giler mule2 sbb ade kwn aku ckp bnyk kedai da tak amek da time-time cmni..ish!tp seb baik tak jadi cmtu..hehe..

so skrg masalah thesis da setel..

alhamdulillah..hehe..

oh!back to topic..

pas setel thesis tu kitorang gi jln-jln kat MINES..haha..

seyes da taktau nak gi mane..lupe bwk baju sukan kalo tak bley jogging ngn mr.boyfie..ish!cantik gak upm rupenyeeeeee..baru arini tgk betul-betul..hahaha..

tak suke sgt sebelum ni sbb aku pnh sesat dlm tu!!!

nak balik dr umah kazen aku yg kat kolej tun teja ke ape nth tp tak jumpe jln kluar..sadis kan?kan?hehehe..


emm..

td kitorang tgk cite cuti-cuti cinta..emm..

aku bg rating 5/10..haha..

cite tu just oke..JUST OKE je ye kwn-kwn?

tak best sgt sbb banyak yg mcm tergantung..

yang best sbb nora danish je kot..

farid kamil..emm..biase je..

oh!wangi fabuluos cat tu kiut gak..hehe..

so sape-sape nak tgk silela ye?

eh okela..tu je..

sekian trime kaseh..!=)








3 comments:

Legasi Piston Pecah said...

tak aci ar..
dah tengok dulu...baru egat nak tengok minggu lepas...tapi rasa-rasanya memang best pon...

kerangRebus said...

ingt td nk nengok..tp.mr boyfie sy plak xmau nengok cite nih..haih~~sabor jela -_-

cik k♥dah said...

piston : hahaha..cpt2 gi tgk!!!oh!jgn lpe cite ngangkung ke ape nth tjuk die..sam bf adah blakon..arghhh!!hahahaha..

syaz : xpe xpe babe..nnt bley tgk lg oke?jgn sedey..=)




Formspring Icon (50x50) Pictures, Images and Photos" />