.o w n e r.

My photo
Kulai - Kuala Terengganu, Johor - Terengganu, Malaysia
mother of 2 awesome DamienMedina. currently working from home ( Qaseh Gold and babystuff)

Pages

Saturday, October 16, 2010

.dis is time for viva babeh!.

yeah!
ari selase ni aku ade viva..emm..
agak excitedla jgk walau report nth ape-ape..haha..

excitednye sbb aku suke bab-bab present ni..
suke duk dpn org dan ckp..hahaha..
giler glamer??

oh tak tak..
da truth is aku mmg dr dlu sorang yg mempunyai tahap keyakinan yang tinggi kalo bab-bab present kat dpn klas..hahaha..
and of coz..
bersyukur kepada ALLAH S.WT..hehe..

emm..
lps abes VIVA abesla degree aku..insyaALLAH..emm..
tp tak cakap abesla hdp sbgai pelajar sbb aku ade plan lain utk itu..
dgn sokongan pa + mak + incik bunct + ibu insyaALLAH..hehe..

umur da nak masuk 24tahun..mcm tak percaye je!huhu..

tunang..
patut time ni da boley tunang kan?hahahaha..
tp tp tak kot..taktaula..

kalo ikutkan ibu incik gfur die nak suh kawen je trus..hoho..
da banyak kali die tnye tp aku ckp taknak sbb tgh blajar..emm..
tp taktaula..
pandai2la gfur bincang ngn pa..hahahaha..

oke tu je buat mse skrg..

bye!=)

2 comments:

kerangRebus said...

goodlaq kamu~~la yeke??tolong presentkan utk saya..plz!..i hate to stand infront of people la..lidah i dlahirkan menjdi pendiam selamanya.uhuu :)

cik k♥dah said...

tq syazzzz..hehehe..

eh eh ye ke?tp nmpk oke jeeee..hehehe..xpe..nnt present leklok gk eh?u can do it!!!!;b




Formspring Icon (50x50) Pictures, Images and Photos" />