.o w n e r.

My photo
Kulai - Kuala Terengganu, Johor - Terengganu, Malaysia
mother of 2 awesome DamienMedina. currently working from home ( Qaseh Gold and babystuff)

Pages

Sunday, November 14, 2010

.2 binatang yang aku akan bela kalau aku tak trauma nak sayang-sayang binatang!.

kalaulah kan, kalaulah aku tak trauma nak sayang-sayang binatang macam aku sayang kucing aku ( black ) dulu, ini ialah antara binatang yang aku pasti-mesti-wajib beli!!! nak tau ape?

1st - sugar glider


kiut kan?hehehe..aku suke suke suke sangat sugar glider ni..kawan aku, aimi ar yang 1st introduce aku dengan si comey ni!!oh yang atas ni memang macam gula!tapi yang ni gula yang tak boley taruk dalam air kopi or tea..(so jangan try!!haha)


haiyakkkk!!
hi sye gli-gli (bukan stok geli-geli)..saya boley terbang hiyahhh!!!


2nd - hedgehog


comey kan?kan?yang ni nama die hedgehog!
aku kalau pegi pet wonderland atau mane-mane kedai haiwan peliharaan mesti serbu yang ni dulu..hehe..
it is so adorable that i wanna kiss over and over again!hahahaha..

oh oh tapi!
si comey atas ni tak boley bawak tidola..
nak mati?
sekali tercucuk duri die..hahaha..


actually tu macam bulu-bulu..
tapi kalau si comey ni terkejut, bulu-bulu tu jadi tajam macam landak..
yesss!!nampak pun tau memang macam landak kan?hehehe..

so sape-sape yang rase tengah pikir binatang ape nak beli/jadikan pet, belila 2 binatang di atas!!
seyes sgt kiut!!!!
SERIOUS!=)



6 comments:

Legasi Piston Pecah said...

owh...bela kambing cute tak?tiba masa boleh buat korban kan?hihi

cik k♥dah said...

hahaha..

yang tu bukan kiut je..macho kottt!!hehe..belala..nnt bley jual wat akikah!!;b

Cik Mira said...

aaaa. comel gila. mcm huda n yna punye kan :D

cik k♥dah said...

a'ahh..mcm sugar glider yna!!hehehe..kiuttt sgt!!!;b

AlexAlabasta said...

Me wants a hedgy!

cik k♥dah said...

yeahh!beli beli!

orang da keje boley beli nehhh!!kiut tau??=b




Formspring Icon (50x50) Pictures, Images and Photos" />