.o w n e r.

My photo
Kulai - Kuala Terengganu, Johor - Terengganu, Malaysia
mother of 2 awesome DamienMedina. currently working from home ( Qaseh Gold and babystuff)

Pages

Tuesday, November 16, 2010

.cerita-cerita best aku tengok dalam mase 2minggu!.

hye!
seperti yang kamu sedia maklum (ops!kalau tak tau wat-wat tau je), saya yang bernama nur ra suhaddah memang seorang yang suka-gila-cinta pada cerita-cerita hantu/horror..

paling suke of coz-la cerita hantu thai..oh!memang terbaik!!
paling tak suke and teruk cerita hantu korea..geli jek!
(bluweeeeeekk utk mr.boyfie!)


MyEm0.Com

cerita ni 2-2 pun aku tengok ngan mr.boyfie..haha..biasala..kalau tengok muvi, kalau ade cerita hantu/horror, memang tak akan pandang cerita len da..(walaupun kami sama-sama penakut sebenarnye..hahaha..eh tak!aku berani sikitttttttt..;b)

oke..ni cerita die..
1 cerita thai, 1 cerita omputeh..hmm..yang omputeh ni bukan hantula..its more pada vampire..hehe..

tp best!
aku syorkan kat korangla kalau nak tengok!

death placeeeee!

let me in!

auwwwwwmmm..

oh!antara 2 ni, aku lagi suke let me in sikittt dari death place..sikittttt jela..hehehe..

till then,
bye





2 comments:

Cik Mira said...

ala ala let me in tu best la jugak. tp vampire punye cite. takde la antu sgt kan> hehe

cik k♥dah said...

hehehe..yup!!mira da tgk gak eh?hehehe..cite more pd vampire..best!!=)




Formspring Icon (50x50) Pictures, Images and Photos" />