.o w n e r.

My photo
Kulai - Kuala Terengganu, Johor - Terengganu, Malaysia
mother of 2 awesome DamienMedina. currently working from home ( Qaseh Gold and babystuff)

Pages

Monday, December 20, 2010

.queen control?.

hye..
baru lepas bace entri blog akak-cantik-yang-tak lucah yang cite pasal queen control..
nak bace bukak kat link ni - cikgeligeli

oke nak komen pasal queen control gak..
pandangan akak tu of coz-la bagi yang da kawen sebab akak tu da kawen..
aku?macam tak layak je kan nak cakap pasal ni?haha..
tapi nak cakap gak..bluwekk!

oke first of all..
aku setuju sangat-sangat dengan ape yang akak tu cakap..betulla weh!
kalau ikutkan, memang ramai lelaki yang perangai macam tu..
yang memang tak puas ati kalau kawan dia asyik ikut cakap gf/wife..
mesti nak perli, mesti nak kutuk..
ape ntah masalah manusia macam ni..
suke hati kawan die-lah nak buat ape-ape pun!
jeles ke ape eh?
tak paham betul aku..

oh!aku pun di-cop queen control gak..tu yang banyak tau tu..hahaha..
tapi kan, sebenarnye salah ke kalau sorang lelaki tu nak ikut cakap gf/wife die?
salah ke kalau die taknak buat ape yang gf/wife die tak suke?
salah ke kalau die rase die taknak buat gf/wife die marah?
salah ke kalau die nak buat gf/wife die syg die lebeh-lebeh lagi?

tak salah kan?
so?

5 comments:

Heidi Shafiq said...

x slh pun.. queen control ni pmpn yg wat laki die mcm hamba..

HaNa HoNeY said...

erm...
ber-queen control berpada pada
hahaha
^_^

cik k♥dah said...

heidi shafiq : haha..pandangan lelaki mmg cmtu kn?well..ape plak pandangan awk kalo pempuan yg selalu mengalah ngn husband die?oh..tu mmg wajib pun..tapi tak salah kalo lelaki pn pilih nk berlembut SIKIT ngn wife die kan?=)


hana : yup!semestinye..hahaha..ala lagipun lelaki tau ape die nak..kite mne boley halang kan?=)

hiro said...

yep2..benar2.

cik k♥dah said...

hiro : bluwekk!hahaha..=)




Formspring Icon (50x50) Pictures, Images and Photos" />