.o w n e r.

My photo
Kulai - Kuala Terengganu, Johor - Terengganu, Malaysia
mother of 2 awesome DamienMedina. currently working from home ( Qaseh Gold and babystuff)

Pages

Monday, October 5, 2009

,malaysia n indonesia.

salam..hmmm..

sume orang pun i'm pretty sure da tau ape yang jadi between negara kite dan indonesia kan?oh..kalau tak tau meh nak habaq mai sket..

indonesia ( segelintir je kot) isytihar perang ngn malaysia..(crush malaysia or "ganyang malaysia")..which is for me mmg sgt SGT bod**-la..=]

ape korang rase pasal ni?

nk bce klik link neh indon sen***

amboi..tak sedar ke diorang yang our country bnyk tlong diorang eh?i think almost in every aspect kot..specially of coz-la..economy..hmm..diorang nk kecoh-kecoh konon malaysian ( kite-la tuh) dera indonesian..eh hello?ko taknak lak kire bnyk-bnyk jenayah yg orang ko wat kat negara trcinte kami ni ehh??poyo-la u!!!

geram gak kan?maaf-la..aku bukan benci indonesian pun..ramai je sdare-mare aku kat sane..it juz that hmm..geram-la!!!

aku rse malaysia terlalu baik!!terlalu bg muke..kalau sebelum ni kes dgn singapore..ni indonesia lak..tp still govt. memilih utk berdiam diri..isk..mmng-la bgus..tp tgk keadaan-la kan?huhu..

nth-la..sme-sme kite tgk dan berdoa supaye sumenye akn berakhir..=]

cik kodah

4 comments:

Legasi Piston Pecah said...

mgkn kump buluh runcing 2 kurang arif dari segi pendidikan...tahap cintakan negara yg terlalu tinggi dan x berfikir panjang nk lakukan sesuatu...diorg islam ke x?aku pon ad sedara kt sne...kn org jawa..hihi

cik k♥dah said...

piston-hmm..yela kot..tp seyes mnyampah wey ngn diorang..dush!benci arh!hehe..tp kan..kalo tnye indon yg bnyk2 keje kat sini diorang sndiri xmo blik ngare diorang?it shows yg negara dorang truk!!haha..(kejam x?ekeke..)

Legasi Piston Pecah said...

2 la...
sne mmg terok tp still x sedar2 lagi...diorg 2 hidop ngn angan2 jek kot...

cik k♥dah said...

btul2x..haha...

jgn diorang wat ape2 kat malaysian yg duk sane da..huhu..hope sume tu akn secepatnye berakhir.oh yeah!




Formspring Icon (50x50) Pictures, Images and Photos" />