.o w n e r.

My photo
Kulai - Kuala Terengganu, Johor - Terengganu, Malaysia
mother of 2 awesome DamienMedina. currently working from home ( Qaseh Gold and babystuff)

Pages

Saturday, December 25, 2010

.Antara 2 Darjat 2010.

wah!
macam tak percaya baca berita arini yang pasal seorang ayah sanggup suruh anak perempuan buat laporan polis sebab die nak anak die bercerai dengan husband..hmm..dasyat kan?

Da macam ala-ala cite P-Ramlee je..huhu..kesian perempuan tu..emm..tapi taktaula..nak komen lebey-lebey, nak salahkan ayah perempuan tu pun tak boley jugak. Yela..ayah kan? mestila nak anak dapat yang terbaik. Aku yakin takde mak-ayah yang nak anak die hidup susah, takde yang sanggup nak seksa anak sendiri.

Tapi bagi anak tu pulak, bukan senang da bercinta bertahun-tahun pastu nak putus camtu je..huhu..walaupun husband die taraf STPM je, bagi aku tak salah asal lelaki tu bertanggungjawab dan rajin. Tu yang penting dan tu jugak yang ayah aku cakap..hihi..

ayah aku sporting..SANGAT!thats why aku sayang dan bersyukur sgt dapat ayah macam pa..hehe..ayat amek ati! tapi seyes..=)

Ape-ape pun, komunikasi da sikap saling tolak-ansur je yang boley settle benda ni..kan?Harap-harap perempuan ni dan suami die tak putus asa pujuk mak-ayah die..takkan nak buang mak-ayah kan?emm takmo takmo..

oh..ni link berita tu - myMetro


2 comments:

iylia_hamie said...

x mari pun umh e

cik k♥dah said...

e!!adah mmg tak kuor umh..tgh berhibernasila cyg..hehehe..

xpe..len kali kte jmpe oke??=)




Formspring Icon (50x50) Pictures, Images and Photos" />