.o w n e r.

My photo
Kulai - Kuala Terengganu, Johor - Terengganu, Malaysia
mother of 2 awesome DamienMedina. currently working from home ( Qaseh Gold and babystuff)

Pages

Sunday, December 26, 2010

.wah award!.


da lame tak main tag-tag ni..hehe..dan kali ni aku di-tagged oleh bestfren aku, cik nordiyana iylia..

die ni bestfren aku time sekola dulu..bestfren yang memang bestfren yang aku sayang dari dulu yang sekarang da jadi wife orang ye?hehe..so cool!die-la first dalam geng-geng kitorang yang kawen dan sumpah aku jeles!ekekeke..

okey seperti biase bile kene tagged, kite mesti nak kene jawab soalan-soalan dulu..emm..oke..
are u ready?

get set..

GO!

1. Ucapan anda

emm..first of all terima kaseh kepada keluarga, mr.boyfie, kawan-kawan, sedare- mare sebab tanpa kalian tak mungkin ai dapat kejayaan yang manis macam ni..(over!hahaha)..oke seyes..
terima kaseh e..i love u darling!!!hehe..

2. Berikan 4 ciri girl/boy idaman untuk dijadikan husband/wife

err..tak taula kan?sebab tak pernah letak ciri-ciri yang fixed pun. oh tapi yang paling/sangat penting bagi ai ialah ai akan tengok hubungan si die dengan family die..hehe..yang lain tu macam biasela..emm..dan yes!encik gfur da cukup perfect untuk ai..alhamdulillah..(tak sabar nak kawen!hak hak!)

3. Berikan satu tips untuk kekalkan relationship korang dengan partner korang

oh yang ni ai suke nyah..hehe..emm well..berdasarkan pengalaman ai, ai rase paling penting ialah sikap terus-terang dan tolak-ansur. .ai dan bf ai amalkan sikap kalau tak puas ati, cakap straight-dan-clear! takyah nak simpan-simpan..bagitau je tapi kene pandaila..kat sini kite kene pandai psiko oke?jangan over-reacted, jangan cakap dengan marah-marah watsoever.. cakap dengan slow ( err bukan suare je ye? ) biar si dia senang nak terima.. kadang-kadang si die pun tak tau die buat salah kan?oh!same goes to us!kadang-kadang kite taktau ape kite da buat die sakit ati..so, kene pandai-pandaila kat sini..emm..paham tak ni?kalau tak paham nanti aku wat entri pasal ni..hehe..

4. Pernah anda jumpa doa pendekat jodoh dan putus cinta?

err..tak taula plak..emm..tapi yang pasti kite kene yakin kat Allah S.W.T..tu je yang penting..

5. Letakkan 10 link pilihan anda and tell them they have won this award

10 eh?emm..kalau nak bagi kat semua kawan-kawan blogger tak boley ke?='(

- miss diba
- miss syaz
- miss rai
- miss ezy
- miss yana
- miss syeera
- miss liya
- mr. munzir

yang lagi 2 tu taknak tag sape-sape..semua pun boley buat!!hehe..




4 comments:

라 이 한 said...

tag yg ni eh adah? k will do.. thnx for tagging!

btw, kte tak follow adah kat blog lagi eh? huhu..

cik k♥dah said...

rai!!hehe..

yup2x thanks da buat..hehe..oh!adah pn tak perasan..xpeee..xkesah pn..hehe..thanks anyway..!=)

choretan manushia said...

knapa mr.munzir sorang ja lelaki kt situ..haha..but thanks anyway,sbb tagged blogger freshie mcm sy nie..haha

cik k♥dah said...

mun!!hahaha..sbgai tande support nehh!hehehe..senang2 watla eh?=)




Formspring Icon (50x50) Pictures, Images and Photos" />